Praktijkexamenjournaal

17-04-2018

De eindexamenleerlingen van het Groene Hart Leerpark hebben van woensdag 4 april tot en met vrijdag 13 april hard geploeterd op de praktijkexamens voor D&P.  Voor het Leerpark was het de eerste keer dat de vierdejaars leerlingen examen deden in vmbo nieuwe stijl. Natuurlijk hartstikke spannend allemaal. Hoe hebben ze het gedaan?  In het praktijkexamenjournaal vertellen de leerlingen hoe ze het hebben aangepakt en hoe ze het vonden. Ook vertelt de eindexamensecretaris hoe zwaar dit examen meetelt. 

Centraal schriftelijke eindexamens

Op maandag 23 april starten de centrale schriftelijke eindexamens voor basis- en kaderleerlingen. Na de meivakantie op maandag 14 mei begint het centrale schriftelijke eindexamens voor de leerlingen van de gemengde leerweg. Ze doen dan examen voor de theorievakken Nederlands, Engels, wiskunde, economie, natuurkunde en biologie. Iedereen die examen doet, heel veel succes gewenst! 

Bekijk ook het bericht over de verplichte examentraining >