Finale Willie Wortel Wedstrijd, stem nu!

17-05-2018

De finale van de Willie Wortel Wedstrijd is in aantocht en daarmee is het ook tijd om stemmen te gaan verzamelen voor de Publieksprijs.

Woensdagavond 6 juni gaan de 10 finalisten vertellen waarom hún uitvinding de beste is, dit doen ze aan de hand van een zelfgemaakt prototype. Het belooft een inspirerende avond te worden met erg uiteenlopende ideeën. 

Nick Harkes en Robin Waarsenburg van Rijnwoude presenteren hun uitvinding: het Skateboardhengsel. Dit is een uitvinding wat een gemakkelijkere variant is dan de tas. Het zijn twee hengsels die je eenvoudig bevestigt aan de wielen van je board zodat je hem op je rug kan doen. Ook kun je het gemakkelijk opbergen, door de haken los te halen van het skateboard.

Voor de Publieksprijs kan gestemd worden, stem je ook op Nick en Robin? 
Breng hier je stem uit >

Meer weten over alle andere uitvindingen?
Bekijk hier alle finalisten >