CSPE (praktisch examen) en uitslag examen

11-06-2019

Afgelopen woensdag 5 juni zijn ruim twintig leerlingen gebeld i.v.m. hun uitslag van het CSPE (centraal schriftelijk praktisch examen). Hoewel het uiteindelijke eindcijfer voor het praktijkgedeelte een voldoende was, zijn deze leerlingen donderdag en vrijdag op school geweest om hun resultaat te verbeteren en zo de kans op slaging te vergroten.
Naar verwachting kunnen, op een enkeling na, de resultaten omhoog worden bijgesteld. Zowel bij de extra examentraining als bij de herkansing zelf was er een ontspannen sfeer. Vol verwachting kijken we naar morgen, 12 juni, dan krijgen we de totale uitslag.

Op 17 en 18 juni zullen de basis- en kaderleerlingen herkansen als dat nodig is. Basis- en kaderleerlingen mogen het CSPE, of gedeelte ervan, herkansen en een algemeen vak.
Op 17, 18 en 19 juni zijn de herkansingen voor GL leerlingen, zij mogen één vak herkansen, het CSPE of een algemeen vak.