Activiteiten

Op het Leerpark organiseren wij in alle leerjaren verschillende activiteiten.

CKV
Cultureel Kunstzinnige Vorming is een vak. Op het Leerpark betekent dit dat er in het derde leerjaar een CKV-dag wordt georganiseerd. De meerdaagse maakt vanuit Cultuur eveneens deel uit van CKV.

excursies
Gedurende het jaar worden er in alle leerjaren diverse excursies georganiseerd, van beroepsgeörienteerde tot sociaal-maatschappelijke activiteiten.

kamp
In de brugklas gaan alle leerlingen op introductiekamp om elkaar te leren kennen.

kerstgala
Elk jaar is er voor de kerstvakantie een kerstgala. De onder- en bovenbouw vieren dit apart. Bij het kerstgala zijn alle docenten aanwezig.

meerdaagse reis
In het derde leerjaar gaan alle leerlingen op meerdaagse naar het buitenland. De meerdaagse maakt deel uit van het vak CKV.

Meerdaagse Londen 2019

Meerdaagse Parijs 2019

Meerdaagse Ardennen 2019

Meerdaagse Nederland 2019

projectweken
Zowel in de onder- als bovenbouw organiseren wij thematische projectweken. Alle lessen hebben hetzelfde thema en er is een aangepast lesrooster. De projectweek wordt vaak afgesloten met een klas-overstijgende excursie of activiteit.

So You Think You Can Read
SYTYCR is een voor alle leerlingen verplichte leerjaaroverstijgende activiteit. In de (kinder)boekenweek wordt er elke dag het eerste uur gezamenlijk gelezen. Leerlingen mogen eigen literatuur hiervoor meenemen.

Samenloop voor Hoop
Om de twee jaar doen wij met zoveel mogelijk leerlingen en docenten mee met de Samenloop voor Hoop in Alphen aan den Rijn.

Serious Request
Ieder jaar doen wij in de periode voor kerst mee aan Serious Request en zamelen wij met elkaar geld in voor dit goede doel.

sport
Elk schooljaar worden er verschillende sportactiviteiten georganiseerd: (water)skiën, snowboarden, wakeboarden, zwemmen en kanoën.

vieringen
Met Kerstmis en Pasen hebben wij een klasoverstijgende activiteit.