Nieuwbouw

Het Groene Hart Leerpark krijgt een nieuw schoolgebouw op de plek van de huidige locatie. Hier wordt het vmbo-onderwijs met praktijk- en theorievakken gerealiseerd en er komen drie nieuwe gymzalen. Daarnaast krijgen alle ondersteunende diensten van SCOPE scholengroep een onderkomen op deze plek.

In 2016 is besloten om het nieuwe Leerpark te bouwen op de locatie van de huidige school, waar nu de theorielokalen en de aula staan. Het ontwerpen, uitdenken van technische oplossingen en natuurlijk het bouwen kost veel tijd. Als alles volgens plan verloopt, dan kunnen leerlingen en medewerkers begin 2020 hun nieuwe school en werkplek gaan betrekken.

Meer informatie over de voortgang van het bouwproces is te vinden op de website van SCOPE scholen.

In het filmpje hierboven loopt de architect alvast een rondje door de school.