Omleiding vanwege oeverwerkzaamheden langs de Nesse, Boskoop

04-06-2019

In opdracht van de provincie Zuid-Holland gaat De Vries Werkendam B.V. de oever langs de Nesse, tussen de Otweg en de Baanwegsekade, in Boskoop vervangen. Dit is een veelgebruikte fietsroute is voor scholieren van en naar Alphen aan den Rijn.  

Wees alert op uw veiligheid door onderstaande maatregelen te treffen:

  • niet binnen het bereik van machines komen;
  • tijdens hijswerkzaamheden op voldoende afstand blijven;
  • buiten het werkgebied/de afzettingen blijven;
  • afzettingen niet verwijderen;
  • instructies van uitvoerder opvolgen.

Helaas is er door de werkzaamheden aan de oever schade ontstaan aan het fietspad van de Nesse waarbij het onverantwoord is om de route open te houden voor verkeer. In overleg met de gemeente Alphen aan den Rijn wordt er vanaf dinsdag 4 juni een omleiding ingesteld via het Jagerspad voor (fiets)verkeer van en naar Boskoop.