Technologie op Rijnwoude

25-03-2019

In het gloednieuwe technologielokaal op Groene Hart Rijnwoude leer je alles over de nieuwste technologie. Je krijgt onder meer les in programmeren en ontwerpen, maar ook in robotica en 3D-technologie. Dit alles met de nadruk op zelf ontdekken en zelf dingen maken.

In de regio van Alphen aan den Rijn zijn we een van de eerste scholen die technologie-onderwijs zo serieus aanpakken. Het is bij ons een apart vak, dat we in het eerste en tweede leerjaar 2 uur per week geven. Het past bij onze school, omdat we het belangrijk vinden dat je nu alvast de dingen leert die je later nodig hebt.

Tijdens ons Open Huis op 1 februari kon je alvast kijken in het nieuwe technologielokaal. De docenten waren aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden over robots, 3D-printers en programmeren.

Heb je het gemist? Check dan dit filmpje!