Parkeren Open Huis

28-01-2019

Vrijdag 1 februari houdt de Topmavo, samen met de andere vestigingen van de Groene Hart scholen, Open Huis voor leerlingen van groep 8 en hun ouders. Vanwege onvoldoende parkeerplaatsen in de buurt verzoeken wij u om zoveel mogelijk per fiets te komen (u kunt uw fiets plaatsen in de fietsenstalling naast de school).

Mocht dat niet lukken, parkeert u dan de auto op de parkeerplaats t.o. Tolstraat 12/14 (rijdt u zover mogelijk door naar achteren) of in de Ambonstraat en omgeving. Van daar uit loopt u onder het tunneltje door bij de Frederik Hendrikstraat. Zo proberen we te voorkomen, dat de Tolstraat overbelast raakt. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en zien u graag op 1 februari in ons prachtige nieuwe gebouw.

Klik op de kaartjes voor de uitvergroting.

LOOPROUTE

FIETSROUTE