Toptechniek

De Topmavo doet, samen met het Leerpark, mee aan het project ‘Toptechniek in bedrijf’. Het doel is interesse op te wekken voor techniek zodat leerlingen hier ook voor gaan kiezen. De vmbo- en mbo-scholen in de regio Rijnland bundelen hun krachten in Ons Platform met als doel dat alle leerlingen gediplomeerd hun opleiding afronden en onbelemmerd hun (leer)loopbaan kunnen volgen. Alle deelnemende scholen van Ons Platform hebben hun commitment met het project uitgesproken, waaronder CSG Groene Hart.

talentenmiddag-30-nov-2016-70

Met het programma ‘Toptechniek in bedrijf’ worden het onderwijs, bedrijfsleven en overheid in de regio uitgedaagd en waar mogelijk financieel ondersteund om meer jongeren te inspireren tot een carrière in de techniek!

Door het levensechte onderwijs van het Leerpark en de Topmavo waar de nadruk ligt op de oriëntatie en de talentenontwikkeling van leerlingen, zijn deze twee Groene Hart vestigingen dan ook met recht ‘Good Practice’-scholen.

talentenmiddag-30-nov-2016-19