Magister en Zermelo

Ouders ontvangen in het eerste leerjaar van hun kind een eigen inlogcode voor Magister. Via Magister kunnen ouders de vorderingen van hun kind volgen. Bent u het wachtwoord vergeten, dan kunt zelf een nieuw wachtwoord aanvragen bij “wachtwoord vergeten”. Is uw account geblokkeerd, dan kunt u een mail sturen naar admtopmavo@scopescholen.nl (onder opgave van uw gebruikersnaam en van wie u de ouder bent).
Ouders die al een kind op één van de Groene Hart vestigingen hebben, gebruiken het reeds in hun bezit zijnde wachtwoord voor alle kinderen.

Docenten plaatsen cijfers en huiswerk op Magister. Ook het te laat komen in de les, absentie en andere belangrijke informatie wordt zo direct met ouders gedeeld.

Wijzigingen in uw gegevens worden eveneens in Magister bijgehouden. Bent u verhuisd, is uw e-mailadres of telefoonnummer gewijzigd? Geeft u dit dan door aan onze leerlingenadministratie (admtopmavo@scopescholen.nl). Wilt u in geval van een verhuizing de volgende gegevens aan ons doorgeven: oude en nieuwe adres, postcode en woonplaats, wie er (mee)verhuizen en met welke ingangsdatum.

Naar Magister >

Het rooster van uw kind kunt u bekijken in Zermelo. Drie keer per jaar wordt een docentenspreekavond georganiseerd. U ontvangt een mail wanneer en hoe u zich kunt aanmelden en hoe u de afspraken kunt inzien. Inloggen in Zermelo gebeurt met dezelfde inloggegevens als voor Magister.

Naar Zermelo >